Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är...

Allt är träning

övning

att vänja sig

man får öva sig

om man ska komma nån vart...




Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-26 15:28



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
andetag för andetag - steg för steg -
2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP