Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack för du läser hjärtekrsm.


Du levde samma

Varför är det så
den skyldige tvättar sig ren
och offret får skulden
du och jag älskade uggla
vi har gått samma väg
vi talar samma språk
förstår varandra
sorg fattigdomen stor
vi har undsluppit krig
har mat på bordet
Ändå inte nog.

glömmer inte ett endaste
Nope hade på dig kollen
de kan de usla nättrollen
Om människor tänkte före
det är så lätt bakom skärmen
nej tack fullärd
Ägnar mig åt det som ger glädje
Mat för dagen skördar ur hagen
Svider det i samvetet
eller vad fan kliar det?
Stäng av mig och sänd mig
mina texter på fil

















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-07-26 20:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Slösar inte krut mera ägnar mig åt annat.
2023-01-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP