Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya kläder

Ah, köp dig en ny klänning

i blommande lila och rosa

å dansa sen ut på ängen

där mandelblom smeker  dina fötter

å daggen svalkar dina fotsulor

Du har nu allt att vinna

världen ligger öppen

å du lever i den

Ditt öde blev hårt

men, det kommer nya val att göra

jag älskar dig lilla vän

Du är älskad.




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-27 11:49



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
dansande i blommig klänning
gör nya val och nya chanser!
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP