Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A

Arga anarkister 

anar anfall

agronomer arbetar artigt

allkonstnären attraherar

annorlunda allsång

allvarliga astrar

arkeologernas aska

akta ansiktet!

använd arbetskläder

abbotens agg

absoluta anförvanter

apelsinernas ankdamm




Bunden vers (Annat versmått) av bohemen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-27 12:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
absolut a ;-)
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP