Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persona non grata


Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs

Ditt medvetande är inte alltid med;
ditt vetande travar bort på led

Du slarvar med var tidsenhet,
i var passiv aktivitet

Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs

Gäll och pipig är din röst
när den hånar oss med ord av tröst

Dina tårar är en krokodils;
dina löften blott en dagfjärils

Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs

Vi nagelfar din sans, ditt vett,
fy fan, du får det inte lätt!

Nej, du står inte högt i kurs;
förbrukad är din lögnresurs

Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs

Vi kastar dig till vargarna nu;
du hinner knappast räkna till sju

Vi ska glömma dig och all din skit;
till ondska åtgick allt ditt slit

Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs

Ja, du förödde hela din levnadsfärd
på sådan skit som intet var värd

Nu ligger du staplad på eldens härd;
en sten har du till huvudgärd

Din kropp är inget som behövs;
det märker du (inte) så fort du sövs




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-07-28 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP