Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Miljö"


Att tala om ”miljön”
är en felsägning

Det finns ingen ”miljö”

Att säga ”miljö”
är att tänka ”miljö”

Däri ligger Jordens kardinalproblem

Det sättet att tala
avslöjar detta förödande sätt
att tänka;
avslöjar språket som suicidium

Ordet ”miljö”
uttalas från en obefintlig position,
inifrån ett utanförskap
som bara finns i en missriktad fantasi

Ordet ”miljö”
är en tankens och förhållningssättets
autoimmuna sjukdom
som dominerar planetens högre själsförmögenheter
och ödelägger detta enastående evolutionära experiment
på systemets tredje enhet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-29 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP