Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppmaning till närvarande i upplevelsen av att vara, inte i abstrakta mentala labyrinter.


Närvarande praktik

När du kan dagen känna.
Varsevara kraften av vårt "nu".
Den ordlösa upplevelsen du främja.
Ett sinne som i tysthet existerar bakom ditt upplevda "du".
"Du" blir en del av ett sinne, som nu vet att det finns mer här, i ett "outforskat" djup.




Fri vers av PFJS
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-29 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS