Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Bakom dagen lärdomen ge

-

I kölvattnet av dagarnas rusande fart

Blickar jag ibland tillbaka och kan då se

I svallvågorna syns de så tydligt klart

Stunder jag nu endast på knäna kan be

Att de komma igen som då så underbart

Åter bjuder på chansen att till er få ge

Närvarande kärlek utan tankar på snart

I nuet omfamna er där själarna våra le




Bunden vers av PFJS
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-06 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS