Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notis



Efter en singelolycka
for kärleken ut genom
vindrutan
och blev liggande
en bit upp i skogen








Fri vers av Henrik Aspelin
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-06 00:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
japp detta vara snyggt, riktigt
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Aspelin
Henrik Aspelin