Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några ord att efterdra


Den du väntar passerar inte förstadiet



och dina ord kramade
mitt inre och dina
ord
var handling

en pågående berättelse
just när livet vänder blad

följer rälsen med blicken
ser dig fortfarande åka

vinkar av dig emellanåt







Fri vers av Henrik Aspelin
Läst 539 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-07 18:42



Bookmark and Share


  Nina V A
Men vilka pärlor du skriver, grymt tankeväckande !!!
2006-12-07

    Per Lindblom
(Nu har jag efterdragit...)
En oerhört elegant dikt som faller mig alldeles speciellt i smaken - bästa sortens bitterljuva guldskrift.
2006-11-22

    Camillaa
Mysig känsla ^^,
/ C
2006-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Aspelin
Henrik Aspelin