Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rage On Page - Ilska för pilska


Skäl är förevändningar,
idéer impulser

Bakom varje ansikte
finns en oförbereddhet
som talar till en föreställd någons
fördel,
eller en beredskap
som löser ut i oförställd trångsynthet

Ömfotad
trampar solen
under mina barfötter

Skäl är förevändningar,
idéer bristningar

Obemötta påståenden lyser upp
i gårdsgranar och nockvinklar

Sommarmoln seglar fram i grupp,
muntra i blåskan,
ropande till varandra
sjuhundra meter upp

Skäl är förevändningar,
idéer sprickbildningar

Hassan Kasaeis ney
är en främmande fågel
i traktens halvmänskoförstoppning

Min kantiga obemötthet lyser
genom kropp och tystnad,
orsakar de stendumma skav
och vrick

Skäl är förevändningar,
idéer trumpetstötar

Jag tvingar sjok och flak
av bortvändhet
över de förslavade kulissmänskornas
stendumma halvexistenser,
och bortser kraftfullt

Feta rultar de uppsvällda halvfigurerna
dumfläskade
ur granngårdar och byalag;
stupiditeten en tung stank
efter deras fetaschlen upp i skogsbrynen
deras fetaschlen upp i skogsbrynen
fetaschlen upp i skogsbrynen
upp i skogsbrynen
i skogsbrynen
skogsbrynen
kogsbrynen
ogsbrynen
gsbrynen
sbrynen
brynen
rynen
ynen
nen
en
n

Skäl är förevändningar,
idéer kaveldun




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-30 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP