Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGSDIKT MED JULIAVSLUT.

PREFORMANT

för din välfärds skuld
enfaldiga hjärtan blöder

detta enfald talade jag
med perfekturens röst
övertygande,
bland dessa bröder
med de slutna läpparna

men du hörde inte budskapet

förutan att öppna sinnet

stjärnorna, fåglarnas flykt kunde inte höras
utan ödmjuk tillbedjan

© Bosse 30 juli 2022.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-30 14:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sannings siande ordskapelse
Utan att öppna upp sig själv
Är "budskapet" stängt
För att kunna
Tas emot. ..?

2022-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten