Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde Äpplet

Äpplet det röda
är inte för mig att nå
det får gå ändå




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 255 gånger
Publicerad 2004-10-31 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren