Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens under!

Saliga äro de enfaldiga
ty de veta icke att de är enfaldiga.
Saliga är de som icke veta
ty de är människor..
och som sådana ovetande!




Fri vers av arbetaren
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-03-10 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren