Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alternativ till äktenskap?


Närboskap

I dag en vecka
i dag en dag i längtan
vill i dag var nu




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-11-25 00:49



Bookmark and Share


    Yvonn
när viljan inte överrensstämmer med möjligheterna så vinner alltid möjligheterna, idag, imorgon och alla andra dagar
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren