Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 juli 2022


Satans snuttefilt

Människan ber
om att få bli
omskakad av Gud,

men när väl
marken skälver
springer han
efter Satans snuttefilt

för att torka våren från tåren
som vill välla ut och värma
vinterkylan inom honom.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-01 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP