Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad jag känner för poesi


Poesi

Jag öser ut mitt hjärta..
Jag blottlägger min själ!

Jag skriver ut min smärta!
Jag delar bitar av min värld..

Jag sätter ord på tankar..
Det är så jag söker frid!

Så länge hjärtat bankar,
Vill jag skriva poesi..




Bunden vers (Sonett) av Christiano
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-08 00:50



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
När hjärtat bankat färdigt, redigerar jag.
2022-08-27

  Grubbelmia
Att blottlägga sin själ, bra fångat. Så skulle nog jag också beskriva vad jag känner för poesi. Tack och kram! /Grubbelmia
2022-08-11

  rostspik VIP
Skrivande gör poeten fri. Kör så det ryker!
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Christiano
Christiano