Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 april 2022 (utökat 29 juli 2022)


Känsloklimat och stillagudsvindar

I Guds stillhet
bär jag den nakna klädsel
som inte påverkas
av världens känslostormar.

Jaget i världen är inte fri
från kölden eller hettan,
regnet eller vinden,

men väderleken
påverkar inte
mitt inre klimat.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-11 12:25



Bookmark and Share


    KPJ Sundquist VIP
Jag vet ej. Jag bara skrev det som kom.
2022-09-14

  Ulf Carlsson VIP
"Stillagudsvindar" - en nyskapelse eller en hopskriving?
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP