Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan vara jävligt jobbigt att vakna

Det kan vara jävligt jobbigt att vakna när man har sovit länge, i veckor, månader, år. Det kan vara förfärligt påfrestande att vakna upp och se vad man har ställt till med och hur man har låtit andra människor ställa till det. Livet är en otroligt tilltrasslad härva av sanning och lögn om vartannat i ett förödande scenario som man knappast mäktar med att hantera så man sveper en kvarting Grants och somnar in igen.
I fylledimman finns inga krav och man kan säga och göra vad fan man behagar. Djävulen slår exalterad på sin trumma och skrattar.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-12 14:14



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Förnekelse är en del av bearbetningscykeln och när man väl får insikt är det som coyote ugly, den är så ful att man vill gnaga av sig armen och ta sig därifrån så fort benen bär en.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP