Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är i förändringen



Det fanns årstider i det förflutna, men detta var inte en naturlag eftersom det finns en kraft i universum som styr och använder naturen, designar och skapar.
Denna kraft kan omedelbart förvandla vintern till sommarvärme, men den måste ha en giltig anledning.
Ingen försöker spela från ingenstans, eftersom spelet måste ha en utdelning.
Jag menar, har vi gått in i en het period kommer inte säsongsväxlingar att fungera som tidigare, vi kan uppleva sommarvärmen även på vintern.
Eftersom vi har gått in i en het period tror jag att de inte kommer att släppa det.
Annars hade världen inte gått in i denna process så snabbt.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-08-13 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP