Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magtjuv

Om en person i ett land säger att jag älskar att tjäna, jag kom för att tjäna mitt folk, eller det är min plikt att tjäna folket, eller vår nation ville det, och ingen kan stå emot nationen, det är känt att denna person är en magtjuv.
Först tömde folket allt som finns i deras mage, sedan när den magen inte kan fyllas, dör de människor som inte kan ta hand om sin mage.
Vem den här personen än är, oavsett vad han tror på, oavsett vilken förklädnad han kommer i, så är han den personen.
Han heter magtjuv.
Han åt upp folkets mage.
Den magen är inte längre den gamla magen och matvanorna har förändrats.
Efteråt fick han vända sig till mat som han kunde smälta.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-08-13 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP