Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en isprinsessa och en lindansare

Att vara kär i dig
mitt liv
att vara kär i dig gör mig
svag

det får mig att betyda
någonting
får mig att vara

så jag vill bara fly
dit där värdet inte är mitt
att bära

dit där jag är kall
och trygg

har så väldigt svårt
att acceptera
din påverkan
på mig

du bränner hål på min is
som den globala uppvärmningen
på arktis

jag tror jag ska dö
att allt ska hamna i obalans
som en jing utan jang
eller elsa utan anna
eller jag utan dig

Fan också
jag är ensam
ur balans
och du
bara försöker balansera
på mitt hjärtas nervtrådar

utan att
ramla









Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-13 12:41



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
En favorit! Tack <3
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP