Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dessa juletider vill jag slå ett slag för...

I dessa juletider vill jag slå ett slag för alla bortglömda apor som sitter i tamburen och spelar apelsin på randen av en valnöt bakom ett annat år.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP