Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bettan från Trollhättan, vill mena på att bästa sättet att gå, är att få något i sig, som färdkost. Där håller Beatrice med och tänker då inte på kaffi o kakor. Hon föredrar kanske att upplevelsen skall ha med kärlek o kär lek, att göra.


Något om att lämna...




...in.


Inte ens 'under tiden digerdöden härjade',
betraktades den pesten som
'en samhällsfarlig sjukdom'.

Eftersom det fanns få 'asociala medier'
på den tiden. Få individer
ville ens tala eller yppa något då.

Men likt ett snälltåg tycks den
tråden ha brunnit,
likt en onådig lunta...


(2022 08 14)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-26 07:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Utmärkt! (Igen).
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP