Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget kvar


alla minnen finns bevarade
orden blir bilder i pusslet
öppnar albumet
håller Madde i handen
26 januari 2017
som telefonisten
pluggar samtalet i växeln
"tror hon heter Johanna eller Ivana
hon jobbade här på lasarettet förut
hon hette new yorker förut
tror hon är smart"

Hon/han var fågeln






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-08-16 11:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jeflea norma, diana
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP