Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta koden

Koder har placerats i människokroppar så långt det är möjligt.
Statliga system är så.
Oavsett vilken riktning en person tenderar åt, bryter han koderna i den riktningen.
Varje gång en kod bryts öppnas en ny dörr.
Koden öppnar dörren, dörren öppnas till en annan dörr.
Och det tar form efter den riktning som den här personen kommer att gå.
Om personen har flyttat från centrum och kommit långt kan han inte komma till centrum genom att gå in genom dörrarna som har passerats.
För det är löjligt för honom att upprepa de platser han passerat.
Dessa koder är i grader.
Från det lättaste till det svåraste.
Och samhällen tog en väg genom att bryta sin kod.
Det finns ingen återvändo på denna väg.
Så även om någon tvångsroterar den, kan kroppen inte göra det i affärer.
Samhället kommer förr eller senare att följa den vägen igen.
Om han kommer tillbaka kommer det att vara slöseri med tid för honom.
Nu går det snabbt framåt i denna riktning där koderna bryts ihop.
Det vill säga tills samhället bryter koden i en annan riktning.
Detta är en tidshändelse.
Så tänk efter innan du bryter din kod, det är svårt att komma tillbaka.
För individer är deras egen kod mycket viktigare än landskoden.
Eftersom de går utöver tiden med sin egen kod.
Landskoden lämnas till framtida generationer eftersom den bryts.
Och i en annan tidsperiod kommer bara de som behöver det till det landet och går in i förvandlingen.
Med andra ord, innan vi kom in i det här spelet visste vi med våra klara minnen att de här situationerna skulle bli så här.
Med stängt minne förstår vi bara så mycket.
Så en gång knäckte vi koderna
Om du kan komma tillbaka.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-08-16 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP