Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

film och uppenbarelse

Förr i tiden laddades gudomliga budskap ner genom profeter, med kamerans uppfinning, dessa budskap ges genom FILMER.
Även om en film gjordes för flera år sedan, kommer den att visas igen när det är dags och spegla landets eller världens förmögenheter för samhället.
Till exempel visas en film och den här filmen är en föraning om en katastrof.
Med andra ord, budskapet om katastrof har getts, men det är svårigheten att läsa det som drar människor i svårigheter.
Eller så kommer en vacker dag att väckas i detta budskap, som presenteras för samhället genom filmer.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-16 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP