Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stammernas land

Det finns gemenskaper av människor i universum som har blivit autonoma inom sig själva.
Det är prästernas land.
I spetsen för varje stam står en kung i Guds storlek och är ansvarig för sitt samhälle.
Stammen härstammar från denna kung, kungen är den enda.
Kungen kan föröka sig och skapa ett stort samhälle, och samtidigt samla detta samhälle i sig själv.
Till exempel, om detta sällskap ska korsa glaciärerna, behöver inte alla ge sig ut med oxkärror en efter en, kungen kodar in hela samhället i sin kropp och kan reproducera det tillbaka bortom glaciärerna.
Det här är saker som kommer att hända med enkla tekniker.
Om en stamledare öppnar en mandatperiod i ett land och strävar efter att styra det landet, kommer hans egen stam att stödja ledaren till döds under den period han kommer att regera.
Ingen propaganda har någon effekt på det samhället och de följer instinktivt stamledaren.
Många tror att det är varierande, men de har fel.
Låt oss bara säga här att det sker en omvandling av världen.
Om världen förblir i en stillastående period, kan den mänskliga arten inte göra några framsteg.
Så det kan inte gå framåt.
Men människan behöver utvecklas och växa själv, eller så krossas hon ständigt under fötterna som en mikroskopisk varelse.
I det nuvarande skedet har virveln som världen gått in i designats för detta ändamål.
Många människor dör av olika anledningar, och dessa människor återföds omedelbart på en annan plats.
Målet är att växa genom att rulla som en snöboll.
Medan dessa spel redigeras kommer det naturligtvis att finnas omslag som passar för redigeringen.
Energi-nonsens, olje-nonsens, strategisk betydelse-nonsens är bland vissa omslag.
Faktum är att eftersom MEDIA-systemet från längst till höger till vänster är designat enligt spelet, kan medieskribenter inte lägga märke till det och tro att de gör universums seriösaste affärer.
För att kunna förstå detta spel ligger därför i att läsa handlingen i spelet väl.
Att förstå detta kräver att man skaffar sig en rättighet, om man berövas denna rätt kommer man att ramla genom flodvattnet, men bara till havet.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-16 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP