Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död fisk i floden

Allt är en förmögenhet.
Människoliv är en förmögenhet.
Världen är byggd på spådomar.
Fortune är tidens filmer och världen formas därefter.
Spådom är en konstnärs teckning av en bild.
Det är en vägledande karta.
Det finns ingen tid för spådomar.
Fortune går in i tiden direkt, den kan läggas på is under lång tid.
En spådom från Jesu tid kan gå in i tiden även idag.
För honom hittar de flesta förmögenheter en plats i tiden igen.
På Noas tid fanns det en spådom som bildades av världens översvämning.
Med andra ord, den som sövdes under Noas flod.
När det skedde explosioner på havets botten i denna förmögenhet forsade kokande vatten från djupet.
Detta vatten var giftigt och orsakade massdöd av fisk.
När denna spådom inte kunde hitta en plats för sig själv i tid, gick hon och sov.
Och det kom en tid då spådamen var rädd för att brista ut i ett stort hav och kastade sig i en flod.
Om han hade hoppat i havet skulle han ha dödat hajar och valar.
Små varelser skulle ha försvunnit helt och hållet.
Så världen kom till en punkt och all negativitet började där.
Så vi tar slut.
Detta är en fiktion, och låt den ta sin plats i historien som tidens film.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-08-17 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP