Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du

Ibland är det som att vansinnet kryper allt närmare inpå.
Som min längtan att springa naken genom regnet.
Att skölja bort alla gärningar som jag inte mäktar med att klä i ord.
Att få bli kall, obrydd, fri

Precis som du

Istället skjuter jag sängen så nära det öppna fönstret som det går,
där den klara luften dansar mot min hud samtidigt som fukten i mitt nattlinne håller mig kvar, som alltid mot min vilja.

Kvar i det som med tiden inte blivit något annat än en förbannelse, en alternativ verklighet av något som var men aldrig blev.

Precis som du




Prosa av Dubbelagent
Läst 564 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2022-08-20 09:04



Bookmark and Share


  Respons VIP
Spännande att uttrycket ”precis som du” både får stå för stark frihetslängtan och en stark desillusion.
2023-02-28

    ej medlem längre
Skulle, tror jag, fungera ännu bättre med fullt ut genomförd prosaformat. Dvs helt utan radbrytningar. prova?
2022-12-05

  himlens hemlighet VIP
Kall obrydd och fri från det fuktiga nattlinnets bojor... där har du hittat en bild minsann. Tack! :)
2022-09-04

    ej medlem längre
Riktigt bra!
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Dubbelagent
Dubbelagent