Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär och hallon med mjölk

 

1975: Björn Borg-Börje Knallstedt 6-0 6-0 6-0.
Borgs vilopuls 42. Skonummer 42. Rödspättan lever i havet inte i insjöarna. Alla vill bo i Tyskland men Tyskland är nästan fullt. Vad man sov gott på sommarkollot på 70-talet.
1966: Den fashionabla stadsdelen Rinkeby byggs. Där är alla innevånare överlyckliga.
Farbror kungen stalkar sig själv i gamla stan och priset på mesost har kraftigt gått upp.
Hej älskling vilken elegant virtuos du är i sängen. Dina bröst är som svalor som häckar.
Är ishockeykommentatorn Chris Härenstam bipolärt manisk? Blåbär och hallon med mjölk.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-20 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP