Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus fullt av värme

Jag vill tända ett ljus i mörkret

För alla dem som gråter om natten

 

Ett ljus för alla vackra själar

Som saknar en bit av sitt hjärta

Som misst någon som stod dem nära

 

Ett ljus för alla vilsna själar

Som nu irrar i ensamhet

Vars hjärtan av saknad blöder

 

Jag vill tända ett ljus i natten

Med en hälsning till alla och envar

 

Att även i den svartaste stunden

När sorgen är som svårast

Lyser ett litet ljus med klar låga

 

För att sända en tanke och en varm kram

Som påminner om att ingen är ensam

När natten är tung och svår




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-02 05:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP