Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan röst

Hur
länge ska man sitta
i mitten

( Så länge som du
själv bestämmer)

sa en annan röst




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-08-06 20:49



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra skrivet:) helt rätt har du också, fast det är svårt att komma ifrån den där mittenplatsen så att säga..
2006-08-07

  Prometeus
mkt bra!
kort, koncist och effektfullt!
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan