Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag

 

min morgon vaknar stilla
nakna fötter mot det svala golvet

dagens första andetag andas in nya möjligheter
andas ut gårdagens katastrofer
vill möta dagen ohöljd

ta emot livskraftens energier
se naturens intelligens
låta kärleken läka onda handlingars sår

önskan om att skapa lycka till öppen mottagare
varsebli annalkande med hjärtat
medvetandegöra mina val

ha tillit
låta tidens läkande lösa dilemman
släppa taget om utopiska tankar
törsta efter enkla ting

ta vara på tystnaden mellan tankarna
se en mening i allt som är




Fri vers av Klint
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-24 16:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint