Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag går stark

 

i min dröm gäckar jag skuggorna
en slags kurragömmalek

när de handlar oärligt bär jag tungt på deras svek
men de stunder jag är på min vakt har de ingen chans
då lurar jag dem att leta någon annanstans

en dag vinner jag vår kamp
en dag då solen lyser klart bär jag mina verktyg
då kommer allt blir så uppenbart

ännu kämpar jag innan tillit jag når
men jag springer ej ifrån er mer
jag bara vänder mig och går




Fri vers av Klint
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-24 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint