Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar vara jag


står här naken framför dig
naken, avklädd, synlig
men jag ängslas inte

för jag duger ...
du har visat mig att jag duger

står här utan min kostym
utan den förklädnad 
som dolde mitt rätta jag
mitt nakna jag

jag har slängt den förklädnad
som länge skavt
som for med osanning

står här naken framför dig
naken, avklädd, synlig
men jag fryser inte

för din blick värmer ...




Fri vers av Klint
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-25 14:28



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Rädd, förklädd, osedd.
2022-08-29

  Nina Nightwish
Så vackert :)
2022-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att kunna vara naken och visa vem man är, utan att känna sig frusen, för att kärleksfulla ögon värmer.
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint