Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt manus


hoppets stjärna lyste upp min väg i natt
gav mig mod att blotta min kärlek
leende tog du emot mig
stillade min längtan

i mitt innersta rullade drömmar som på film
länge var jag statist i ditt liv
men i natt skrevs ett nytt manus
... jag fick huvudrollen




Fri vers av Klint
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-09 16:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart om att våga och vinna, förändras från statist till huvudrollsinnehavare.
2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint