Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade en stressfraktur i själen

Hon hade en skenande posttraumatisk stressfraktur i själen. Hennes omgivning låg och sov djupt dygnet runt nere i underjorden.
På TV var det Lotta på Liseberg vilket gjorde henne näst intill psykotisk. På avdelningen var det sövande lugnt. Hennes Doktor Awesome Wonderful satt i en städskrubb och blandade valium och vodka i rikliga mängder medan han åt rått kött. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-08-26 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP