Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stråle glans

Omtumlade av vinden

liksom Romeo hittade sin Julia

hittade vi varandra

som i en saga av Athena




Övriga genrer av sophie_
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-08-06 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmande dikt! Fin dikt!
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sophie_