Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septemberhjärta

Du har trillat ner,
rakt i mitt Septemberhjärta.
När det snart blir kallt,
lovar du att inte resa dej då?




Fri vers av sophie_
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-08-06 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert omknuten dikt... trillat ner - resa sig... Gillar denna! Snyggt!
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

sophie_