Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft ur en cementsjäl.

Jag kanske ska lämna bort kärleken i skogen där jag en gång hittade den.
Låta den spolas bort av regnet, tills bara regnet är kvar.
Tills det sipprar ut ur mitt starka cementhjärta.
Jag ska lämna allt som går att lämna.
Tillockmed lite vett, det vet att jag inte att jag behöver efter dethär.


Säg till innan du går, så att du kan krossa mig sen.




Fri vers av sophie_
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-12-16 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sophie_