Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår stund


så skön tystnaden är

inte den tigande
men den valda i tvåsamhet
en kravlös energi
som flödar genom blickar
leenden och obekymrade suckar
i samförstånd lutar vi oss tillbaka ... nära
vi sluter oss inte
men vi lämnar ute det som stör ... vår tystnad




Fri vers av Klint
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-28 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint