Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur skulle jag annars hitta orden?


Härifrån


Bara från den ljusa sidan

kan jag skriva

om det som varit mörkt.




Fri vers av lalanda
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-08-06 22:28



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej lalanda!

Denna dikt är mycket bra! Och sann, för jag har kommit till samma slutsats. Det är bara då man ser ljuset som det mörka går att beskriva bra. Hälsar vännen Fredrik
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

lalanda
lalanda

Mina favoriter
Min far, ett stycke