Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt den förbli


himmel och hav kan aldrig skiljas åt

horisontens kärlekshistoria är ändlös
i ömsesidig förståelse enas de
en vacker överenskommelse
ingen av oss kommer någonsin träda in på deras mark
den är och kommer att förbli oåtkomlig
många sagor har skrivits
många bilder har målats
om skatten som de bevarar
det sägs att när regn möter sol
kan vi nå dit på en himmelsbro
men vi låter den vara
låter den förbli i vår fantasi
för vem vet vad som kommer att ske
om vi når dess rikedom
tänk om det är då de skiljs åt




Fri vers av Klint
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint