Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vallpojken


inga illasinnade ord distraherar
där omtanke blomstrar
så lätt livet ligger då
intimt förbundet med hjärtat

målar scener i mitt inre
föreställande en vallpojke
som fredar sin hjord
mot svagsinta tankar

likt lammet inser jag
att hotelsen ligger utanför den plats
som förenar livet med hjärtat




Fri vers av Klint
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-30 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint