Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt till Pappa (1942-2022)

Ingen dag är den andra lik
Trots sol och skratt och grönska rik
Men vissa dar kan ändra allt
Och göra allt så tomt och kallt
Det som alltid lever kvar
till svar - och till tröst
Att vi alltid minns Din röst.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-08-30 21:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det är som om att vissa ord, bilder och verkligenheter
skärs ut inom en när detta händer.
Berörande diktat.
2022-09-05

  "Silver" VIP
Så fint och så sant, vi minns alltid rösten och den är helt unik för varje människa.
2022-09-03

    JJ VIP
En vacker dikt till minne! Beklagar sorgen! Mvh. JJ.
2022-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten,
att läsa för bästa väninnan.
2022-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L