Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krig pågår hela tiden, vilken årstid som än är i pågående just då. Likadant med skapande. En del människor söker 'skapa om' sig själva, med kosmetika, parfym eller operationer. Skönhet kommer inifrån vet du väl?


Som att bada i känslor






Ibland blir människan förälskad i att leva.
En människa kan vara förälskad
i att kunna bli förälskad.

En människa kan vara glad för att vara glad.
Lycklig med att vara lycklig.
Som berusad i att leva som i ett rus.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP