Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista resan


i dina dikter läser jag om den himmelska härligheten

mellan raderna anar jag tvivel
jag ser på dig och tänker
att även den troende ängslas
min vän ... döden skrämmer oss alla
men den går ej att hindra
i din morgondag ryms oro för nästa morgondag
och jag ser gråt i dina ögon 
jag hör gråt i din röst ...
är det kärleken till jordelivet eller rädslan för döden
min vän jag lovar dig ...
när det är dags för resan du så ofta talar om
tar jag din hand
och jag släpper den inte förrän du är framme
jag lovar ...




Fri vers av Klint
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-31 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint