Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 augusti 2022


Stjärnfallets ljusa pelarkors

Jag satt en stilla natt
och såg när stjärnor falla.

Jag slöt ögonen
i den svarta tystnaden

tills något sade
att det var dags
att åter fästa blicken
på det stirrande himlavalvet.

Det sade
att himlen bjuder
på flera gåvor.

Och när mina ögon
mötte denna mörka sky
gick blott en sekund
innan nästa stjärnfall
delade himlen
i sitt ljusa pelarkors.

Och jag önskade mig
att bli ett med godheten
och den vilja som är sann

så att frihetens vingar
kan flyga fritt
med kärleken i mig.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-31 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP