Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kåt och lycklig


kvällar som den här
med stilla atmosfär
glasen klirrar magen pirrar
inser att jag är kär

borta är all logik
du spelar vår musik
röda rosor våta trosor
lämnar plats för erotik




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-01 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint